nedeľa 18. mája 2014

Pravda o Ukrajine a Putinovi

V poslednej dobe sa v mainstreamových, rovnako tak i alternatívnych médiách objavilo množstvo lživých a protichodných informácií o dianí na Ukrajine. Úlohou tohto článku je vniesť jasnejšie svetlo do diania na východe krajiny.

Máme dôkaz o prítomnosti ruských vojsk na Ukrajine!!!
Príslušník 91. regimentu rakúsko-uhorskej armády, známy ako Baloun (spomínaný napríklad v románe „Osudy dobrého vojáka Švejka“), ktorý zamlada počas 1. sv. vojny dezertoval na východnom fronte, aby mohol byť následne vyškolený ako príslušník špeciálnych ruských tajných jednotiek, dnes operuje na Ukrajine na strane pro-ruských separatistov!


Napriek zjavnej podobe by sme samozrejme iba na základe jednej fotografie neradi vyvodzovali unáhlené závery. Poučiť sa môžeme z minulosti, keď bola vláda USA neprávom obviňovaná z účasti ňou platených žoldnierov vo vojnách v Líbyi, Sýrii či ďalších štátoch, kde boli opakovane vyfotení tí istí ozbrojenci. Kauza sa ukázala ako podvrh a fotky ako umelo vyfabrikované. 
My však naše tvrdenia opierame o značne väčšie množstvo materiálov a dôkazov. 

Zrejme prvou operáciou, v ktorej vojak Baloun (už s novou identitou ako "Alexander Ivanovič") po pribl. 60-ročnom tréningu v špeciálnom výcvikovom stredisku pôsobil, bola sovietska invázia v Afganistane v 80. rokoch. Vďaka svojmu osobitému vzhľadu bol jedným z najvýznamnejších príslušníkov ruských tajných síl, ktorým sa podarilo infiltrovať medzi afgánskych mudžáhidov, v snahe spôsobiť vnútorný rozklad tejto organizácie.

Letecká snímka sovietskej základne z 50. rokov, v ktorej pravdepodobne prebiehal tajný výcvik bývalých elitných príslušníkov rakúsko-uhorskej a nemeckej armády, zajatých v prvej a druhej svetovej vojne.

Na snímke nemenovaného ruského fotografa z roku 1980 môžeme vidieť toho istého vojaka v rukách najlepších sovietkych kaderníkov, ktorí sa snažia upraviť jeho vizáž na účely operácie v Afganistane. 

V roku 2013 sa podarilo neznámemu hokejovému priaznivcovi náhodne zhotoviť fotografiu „Alexandra Ivanoviča“ s nafarbenou bradou, s logom Dinama Moskva, pričom on sám sa, odmietajúc všetky obvinenia, oficiálne označuje za priaznivca Donbassu Doneck. To len opäť dokazuje jeho pravú oddanosť Moskve a boľševickému režimu V. I. Putina.














Fotografia z roku 2014, poskytnutá ukrajinskou diplomaciou vláde USA zachytávajúca vojaka Balouna v povstaleckých mestách Slavjansku a Krematorsku, zároveň i počas konfliktu v Gruzínsku z roku 2008. Daný dôkaz vyvracia všetky pochybnosti o totožnosti tohto ruského vojaka.

V záujme objektivity je však nutné dodať, že táto fotografia bola zatiaľ ako jediná spochybnená. Podľa najnovších informácií je muž na fotke uprostred Billy F. Gibbons, spevák a gitarista rockovej kapely ZZ Top, počas turné v štáte Georgia (neďaleko ich rodného Texasu). 

Klimeux

Zdroje:
Vojín Baloun medzi separatistami
Trable jedlíka Balouna

1 komentár:

  1. Dobrý deň. Ospravedlňujem sa že neuvediem svoje meno ale chcem zostať v anonimite kôli obavám o svoju bezpečnosť. Prečítal som si váš článok a môžem s istotou prehlásiť že fotka spomínaného ruského vojaka v civile s pomalovanou bradou pochádza z hokejového zápasu Slovan Bratislava - Dynamo Moskva z minulého roka. Sám som občasným návštevníkom zápasou Slovana a môžem potvrdiť že tohto pána som tam osobne videl. Najšokujúcejšie na tom ale je, že má dvojníka! Asi to budú dvojički alebo ja neviem čo. Proste vyzerajú úplne rovnako. To by aj mohlo vysvetľovať, prečo sa ten istý človek môže naraz objaviť v Krematorsku aj Sloviansku...

    OdpovedaťOdstrániť